Vildtbanestien 23

2635 Ishøj
www.vb-petanque.dk

AKTIVITETER I KLUBBEN 

Nu kan der i vores klub, udover petanque også spilles  dart, kort, trivial pursuit, klodsmajor og der kan rafles. Alle disse spil kan bruges i vinterhalvåret eller på regnvejrsdage. 

Søndag d. 14. april (Palmesøndag) starter vi den nye sæson op.  Man melder man sig til den interne turnering og betaler 25 kr.  Hvis man ikke gennemfører turneringen inden tidsfristen koster det en bøde på 100 kr. Vi starter med morgenmad kl. 9.30 i klubben.
Bagefter ser vi, om der er vejr til, at vi går på banerne.

 Der vil fremover – indtil andet vedtages – være åbent hver torsdag kl. 18,30 – vagten møder 18,15 – hvor man kan skrive sig op til kamp hvis begge parter er til stede.

Der vil ligeledes være åbent hver søndag kl. 11,00 – vagten møder 10,45.

Der er lukket på helligdage – med mindre der er andre aftaler.

 
Torsdag d. 16. maj – Store Bededags aften – serverer vi vanen tro – varme hveder og en kop kaffe.

Lørdag d. 29. juni fejrer Jannie sin fødselsdag i klubben.

Søndag d. 7. juli holder vi grill arrangement og spiller en doubleturnering.  Der vil selvfølgelig være morgenmad i klubben kl. 9,30.

 
Lørdag d. 27. juli. Vores sommer udflugt er endnu ikke på plads med hensyn til hvor vi skal hen – men dagen er klar.

 
Torsdag d. 22. august kl. 17.30 er arrangementet med Stegt flæsk fastsat til. Det vil pga. den store succes foregå på restaurant SeSa.

 
Søndag d. 8. september – som noget nyt vil vi prøve at lave et søndagsarrangement – Bowling kl. 11.00. Som udgangspunkt bliver det i Glostrup, men det kan være vi flytter det til andetsteds pga. at det er en søndag. Mere om det ved senere lejlighed.

 
Søndag d. 22. september spilles trippelturnering. Vi starter med morgenmad kl. 9.30 og går derefter på banerne.

 
Lørdag d. 12. oktober afholdes vores afslutningsfest i Svanereden.

 
Torsdag d. 28. november er der julehygge i klublokalerne, hvor vi traditionen tro slutter af med lidt af formandens udmærkede gløgg og lidt æbleskiver.