Gildbrostien 24A
Kælderen
2635 Ishøj

www.vb-petanque.dk


Nyt klublokale før reparation

Trappen ned til lokalerne. Den er rimelig god, men rækværket skal forlænges i den ene side. Ruden til højre for døren er smadret (kun yderste lag glas)
Der står et råddent bord, som skal fjernes. Ligeledes det bænkesæt, da også det er råddent, skal fjernes. Så kan vi have en pæn lille have der. Rollatorer kan placeres bag skuret til venstre, når man er i klublokalet.
Dette gamle køleskab skal ud. Der er 5-6 cm vand over hele gulvet i underste etage. Dette rum er separat i underetagen.
Grafitti på væggene bliver overmalet med lys maling og toppen af lokalet med rør bliver en mørk farve. De blå stole med hvide rør bliver stående.
TV i baggrunden. Det bliver stående. Ingen ved om det virker. Se alle spejlbillederne i vandet på gulvet.
Tronstolen skal ud, men de blå stole bliver. Det er et godt lokale, og  vi kan få det rigtig godt her. Dog vil jeg ikke anbefale gulvtæpper.
Køkkensektionen ligger en etage op. Det er ramponeret, men det bliver istandsat. Der står også et køleskab, som vi skal checke, men det kan vel bruges til et og andet.
Der er fire toiletter. Denne dør hænger lidt med næbbet. Den bliver fixet. Man har inddelt med Damer og Herrer. Da vi ikke har nogle af slagsen er det ligegyldigt, hvilket toilet man  anvender.
Nummer to toilet i den ene afdeling. Der var ingen lys der, så derfor den dårlige billedkvalitet.
Den anden sektion toiletter. Her var der lys, og de så anvendelige ud. Der er håndvask til begge sektioner.
Her er en del af pøbelen, der ikke ville have våde fødder, Gull undtaget. Hun var nede og vade sammen med Palle og formanden, det er også mig.
Fodboldspillet bliver stående. Halvbordet bliver også. Stadig masser af vand på gulvet. Graffitien er ikke dårlig, men passer ikke til os.